Android PTT kliens verziók

 

Beszélgetés

Chat

Full screen

1-1 beszélgetés és vészjelzés

Visszahallgatás

Térkép

1.

Basic


-

-

-

-

2.

Standard1


-

-

3.

Standard2


-

4.

Full


Basic: Azoknak a felhasználóknak ajánljuk, akik a beszélgetésen és chat-en kívül nem kívánnak igénybe venni más funkciókat, illetve a munkáltató nem engedélyezi azok használatát. A kliens indítása és csoportba való bejelentkezése teljesen automatikusan történik.

Standard1: A Basic csomagon felül további funkciók érhetők el (Teljes képernyős PTT gomb, 1-1 beszélgetés a csoportos kommunikáció mellett). 1-1 beszélgetés esetén hangjelzés(vészjelzés) küldésének a lehetősége kiválasztott partnernek vagy a diszpécsernek. Igény esetén az automatizált indítást és csoportba való bejelentkezést biztosítjuk.

Standard2: Az előző csomagon kívül megjelenik a beszélgetések visszahallgatása funkció, amely az utolsó 50 beszélgetés ismételt visszahallgatására ad lehetőséget (megjelenik a készülék kijelzőjén, és egy gombnyomással meghallgatható). Az azt megelőző beszélgetések elmenthetőek a készülék memóriájában.

Full: A teljes csomag magában foglalja az előzőleg felsorolt funkciókat, illetve bővül a térképes nyomkövetéssel, melynek segítségével valós időben láthatjuk az adóvevő csoport tagjainak a helyzetét a programba integrált térképen. A csoport tagjának helyzetéről egy gombnyomással megjeleníthető minden információ, mint például a GPS koordináta, vagy az utolsó PTT gombnyomás időpontja.

 

Az egyes csomagok áraiért kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat!